Viktor Sandström Trio feat. Karl-Martin Almqvist

 
Kjære jazzvenner!
Torsdag 28.04 kommer Viktor Sandström Trio feat. Karl-Martin Almqvist på besøk til oss i Lofoten jazzklubb. Konserten vil være i Lofoten Kulturhus (Lillemolla) og vi håper å se nettopp deg der!Velkommen!

Viktor Sandström har med sin trio vist at denne unge gitarist og komponist er verdt å holde øye med i framtiden. Trioen er vinnere av den store danske jazzkonkurransen Ung Jazz, har spilt på Copenhagen Jazzfestival, Århus Jazzfestival, turnert i Sverige og Danmark og blant annet spilt en konsert med den amerikanske pianisten Aaron Parks.

På denne turneen har trioen med seg den svenske saksofonisten Karl-Martin Almqvist som er en av de mest etablerte musikere i skandinavia, og har spilt m...ed alt fra Pat Metheny til DR Big Band.

Med seg på scenen har han Johannes Vaht på bass og Anders Vestergaard på trommer, som danner en solid rytmeseksjon med sans for solistiske innspark. Musikalsk er Viktor Sandström Trio forankret i et univers av lekende nordiske melodier, moderne jazz og fri improvisasjon.

Web:
www.viktorsandstrom.com
Musikk:
https://soundcloud.com/viktorsandstrom
Video:
https://www.youtube.com/watch?v=WWL4NUHi6aE (Live at Jazzhouse)
https://www.youtube.com/watch?v=eBc6aj1bzwo (med Aaron Parks)

Kommende konserter

  • 08.03.2017 | 20.30
    Freedoms trio, Ingeborg Oktobe...

Kontakt oss:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg oss på facebook

 

Booking:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Last ned nyhetsbrev

 

espenmortensen-118

espenmortensen-0317

espenmortensen-9664

espenmortensen-9869

MG 9185-800x501