Mike del Ferro Quintet

Lofoten Kulturhus ,

onsdag 07.10.15 kl. 20.00

Som medlem av Lofoten jazzklubb får du jazzpris på denne konserten! 

Billetter kan kjøpes her: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?arrnr=3641&p_id=164&kanal=ex

Velkommen! 

Mike del Ferro Quintet - Nordnorske jazzmusikere i samspill med europeiske toppmusikere;

Jazzbandet Mike del Ferro Quintet avslutter sin turné i Nordland med konsert i Svolvær og Lofoten Kulturhus. Mike del Ferro er selv en ettertraktet komponist og arrangør som har 15 albumutgivelser bak seg under eget navn, i tillegg til en rekke andre utgivelser som medmusiker. Han har turnert i over 100 land, og opptrådt med artister slik som Branford Marsalis, Jack DeJohnette, Randy Brecker, Deborah Brown, Scott Hamilton, Richard Galliano, m.fl. På trompet og flygelhorn er svenske Dan Johansson. Som fast ansatt i det anerkjente Norrbotten Big Band har han jobbet med flere av de mest kjente jazzmusikerne i verden.

Den nordnorske fløyen av bandet består av Dag Okstad på kontrabass, Ola Asdahl Rokkones på saxofoner, og Simen Iversen Vangen på slagverk (vikar for Anne Paceo).

Dag Okstad har i flere år bodd og jobbet i Lofoten. Han har etablert seg som en ettertraktet jazzbassist, og er i ferd med å avslutte sin mastergrad ved Musikkonservatoriet i Tromsø.

Ola Asdahl Rokkones er en av få norske saxofonister som jobber parallellt innenfor både klassisk musikk og jazz, og ble blant annet plukket ut som Norges bidrag til European Jazz Orchestra i 2010.

Slagverkeren Simen Iversen Vangen har nylig flyttet tilbake til Svolvær, der han nå jobber som rektor ved Vågan Kulturskole. Han har blant annet bakgrunn som trommeslager i Madrugada, Sigrun and the Kitchen Band, Løkbrød og Marit Sandvik & Nova Onda.

 

 

Kommende konserter

  • 08.03.2017 | 20.30
    Freedoms trio, Ingeborg Oktobe...

Kontakt oss:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg oss på facebook

 

Booking:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Last ned nyhetsbrev

 

espenmortensen-118

espenmortensen-0317

espenmortensen-9664

espenmortensen-9869

MG 9185-800x501