Høstkonserter 2014

Vi har nå noen av høstens spennende konserter klare og kan dermed meddele dere følgende;

 

13.september får vi besøk av GYNG -Torunn Eriksen trio. Hvor konserten blir holdt, er enda litt usikkert, men dette blir en spennende konsert det er verdt å avlegge et besøk til.

Om GYNG: 

Trioen vil forene kjærligheten til vers og refreng med trangen til å utforske og sprenge grenser.  Musikerne har gjort seg bemerket i norsk musikkliv med solokarrierer som høster ros både nasjonalt og internasjonalt. Nå har de funnet sammen i et overskuddsprosjekt der låter innen pop, soul og singer/songwriter-tradisjonen møter jazz og improvisasjon.

 

Med nydelig saksofon- og tangentspill og en av Norges sterkeste stemmer tar Frøydis Grorud, Torun Eriksen og Lars Andreas Aspesæter, både lånt og originalskrevet materiale med seg inn i trioformatet og lager sine helt egne versjoner

 

Musikere: 

Torun Eriksen – Vokal

Frøydis Grorud – Saksofoner

Lars Andreas Aspesæter – Piano

 

Gyng Torunn Eriksen

 

5.oktober besøker USAs store jazzlegende, Sheila Jordan, Lofoten jazzklubb og Lofoten kulturhus. Denne søndagen bør du først som sist markere på kalenderen! Konserten blir holdt i Lofoten kulturhus, søndag 5.oktober!

 jordan

 

Det er også flere arrangementer på blokka, dessverre ikke helt i boks enda, mer informasjon kommer. suksessen vår - julejam - vil det bli i år som foregående år. Det planlegges også en julekonsert.

 

Her er det bare å glede seg. 

 

Ønsker med dette alle våre jazzvenner en riktig god sommer!

Kommende konserter

  • 08.03.2017 | 20.30
    Freedoms trio, Ingeborg Oktobe...

Kontakt oss:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg oss på facebook

 

Booking:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Last ned nyhetsbrev

 

espenmortensen-118

espenmortensen-0317

espenmortensen-9664

espenmortensen-9869

MG 9185-800x501